RSS Feed

Header Blog Percuma

40

June 26, 2013 by

#Tawaran ditutup.

Kali ini, saya nak buat tawaran header percuma kepada sesiapa yang BERMINAT.
Yang betul2 berminat sahaja.

tempahan header, order header blog, header untuk blog,

Of course ada syaratnya. Syarat umum:

1. Beritahu details header yang anda kehendaki. Dari segi jenis FONT, SAIZ HEADER, WARNA, AYAT/PERKATAAN yang perlu ada, GAMBAR yang ingin diletak bersama. Anda boleh beri details tersebut diruang komen entry ini atau untuk lebih privasi, emelkan saja di LianaAlias87@gmail.com.

2. Pemilihan akan dibuat. Bergantung pada keadaan. Kalau 1,2 orang saja berminat, tiada pemilihan. Jika lebih dari itu, saya akan pilih.

Anda juga boleh rujuk di tab menu Artworks diatas, bahagian Header Blog sbg reference.

Jika ada sebarang soalan, anda boleh ajukan di ruang komen.

Saya sangat sedar, hasil saya tidaklah seberapa jika dibandingkan dengan yang lebih berpengalaman dalam bidang ini. Cuma, saya tengah minat nak belajar dan buat. Dan saya tahu, satu masa nanti, benda ini ada limitnya. Dan bila tiba waktunya, saya akan berhenti juga. :)


40 comments »

puteri kasih said...

wah menarik ni lana..mesti ramai yang berminat :)

kopi pasta said...

nak...nak...nak...

tulun buatkan header untuk channel youtube. *buat muka kesian*

Noh Kodiang said...

aku juz nak font bersama styling je...bley x?...

ko ley pakai apa jenis font pon. cuma aku nak ada bunga2...tak kesahla buat menjalar ke apa...background transparent.

930px wide, 200px heigh.

amacam?...aku x brapa reti wat. ko bley gabungkan ketiga2 image kat bawah ni...

http://media02.hongkiat.com/ps-text-effects03/floral.jpg

http://media02.hongkiat.com/ps-text-effects03/enlarge.jpg

http://www.psdrockstar.com/wp-content/uploads/2009/08/floral_with_butterflies.jpg

kalerfullll...

Tukang Karut said...

nak bg detail tu yang masalah problem ni...

Jajas said...

header yg ko buat tok blog aku tu dh lawa lana...aku xnk yg baru...hehe

Etuza Ezawarna said...

wah..best ni kepada yg berminat tunggu apa lagi kan..insha Allah

miranadia said...

nak jugak boleh? ehhe.

the malay male said...

wahhhh...ada offer menarik ni

kopi pasta said...

dimensi: 1546 X 423

theme: putih

font: nak jenis yg tulisan sambung2 dan jenis yg gebu

ayat: mr. copy paste (tulisan berwarna-warni) center

saiz font: ikut kesesuain dimensi tu. rasanya medium kot

ehh, mcm terlebih demand la pulak :P

harap2 terpilih *fuuu


Waalid Al-Marbawi said...

wah..rajin cik lana buat khidmat masyarakat..hehe..moga ada ganjaran dariNya...in syaa Allah...good luck!

aisya said...

wah, rajinnye. =)

Mohd Pk said...

nak jugak....
dimensi: 1546 X 423

theme: hijau, tulis berwarna-warni

font: nak jenis yg tulisan sambung2

ayat:Bahulu Studio.com (tulisan berwarna-warni) center

saiz font: ikut kesesuain dimensi tu. rasanya medium kot

lain2 ikut suka pembuatnya

nurdani said...

saya nak. dah lama tengok rekaan header Lana. memang sesuai dengan citarasa saya yang nak simple tapi elegan.

kalau boleh, saya nak :

-font Katty Berry warna pastel macam dusty pink / hitam.
-tema pastel (grey + dusty pink / peach).
-nak ada word 'younique nurdani' dan url blog je.
-header (simple lebih kurang macam APAI (ahmadsaufee.blogspot.com) sekali dengan muka saya (saya akan email)

tu je Lana.hehehehehe

Azie Namico said...

Ok serius azie berminat...nak yg paling super duper simple....utk memudahkan lana...tapi nak warna hitam pink...detail seperti blog azie....amacam!?

fyna said...

good luck dear. blog fyna pun takde header. err... teringin juga.

Wirda Amir said...

Assalamualaikum lana...

Tawaran yg hebat tp terpaksa tolak..sebelum ni pun dah dpt tawaran yg lebih hebat tp siap menangis lagi sebab tak bersedia utk ubah semuanya..maybe satu masa nanti kot..entahlah....blog akak baru setahun 3 bln..br berjalan jatuh....hehe

ary_lee said...

lana, ary nak vote untuk orang lah. ary vote for kopi pasta. header channel you tube, HOHOHOXD

Nong Andy said...

wah... Lana memang baik hati :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah ada buat offer rupanya ye lana...hehe goodluck kepada yg apply tu....

Ayie Abas said...

assalamualaikum..lana :)

baiknya hati lana...suka memberi...ni yg kengkawan sayang lebih...hehe :)

Aida Ismail said...

Free tu. Cepat2. Sapa lambat, tak dapat. Hee.

Lina said...

lanaa.. saya nak jugakkk... peliss.. hehehehe

Fifi Nadhrah said...

waaahh rajinnye.. fifi tgh malas ni.. kalau rajin nak je request.. malas nak fikir font theme semue.. hihi..

Cik Yaya said...

salam..
mcm menarik je.. ^_^

Tinta Lana said...

Puteri ~ Tak ramai puteri..hehe

Kopi ~ Dah sebut header blog..tiba2 youtube juga ko sebut, grrrr. Bagi je dulu details.

Noh ~ Tq bagi details. Apa2 nanti ak emel@pm ko ok.

Tinta Lana said...

TK ~ Tawaran masih terbuka. Bagi simple details pun tak pa TK. Ak nak details sbb utamanya, nak imagine draft awal rupa header tu nanti.

Jajas ~ Kalo ko nak yg baru pun, ak mmg tak kan buatnya,hahaha, terus terang betul (-_-). Bagi peluang kat org lain la kan jas.. ak tahu ko faham benda ni ^_^

Etuza ~ InsyaAllah..

Tinta Lana said...

Mira ~ Bagi details seperti yg lana nak mira.. :) Mungkin ada pemilihan, tgk keadaan.

TMM ~ Offer biasa je ni,huhu

Kopi ~ Font gebu? hehehe. Tq kopi. Pa2 nanti ak pm ko ya.

Tinta Lana said...

Waalid ~ Terima kasih waalid, tengah ada mood ni, layannnnn :)

Aisya ~ hehehe =)

Mohd PK ~ TQ pk, nanti lana gtau keputusannya.

Tinta Lana said...

Nurdani ~ Segan dengan dani,huhu. Ok dani, insyaAllah, pa2 nanti, lana gtau kat sini, or by emel/pm nanti.

Azie ~ Super duper simple ya..ok, insyaAllah ;)

Fyna ~ Fyna boleh bagi details kat sini.. ^_^

Tinta Lana said...

Wirda ~ Wa'alaikumusalam. Huhuhu, sampai menangis kak wirda? hehe. Ok, takpa kak, take ur time.. Agak2 blog dah boleh berlari, rsa2 nak tukar, bleh la contact2 lana,eh? terpromote plak,ekekeke

Ary ~ Ni kenapa la dak ary ni..vote2 plak, meh sini,pulas2 telinga skit,hahaha

Nong ~ Jauh sgt tu kak :)

Tinta Lana said...

Hatimi ~ Tiba2 saya rasa berdebar, mampu ke buat,hahaha

Ayie ~ Wa'alaikumusalam. Ayie..Lana sayang juga kengkawan lana, hehehe.

Aida ~ Setakat ini, tak terfikir pula nak bubuh tarikh tutup.

Tinta Lana said...

Lina ~ Bagi ak details dulu la lina, meh2.

Fifi ~ Tawaran terbuka lagi ni fifi.. kang dah rajin, tulis je details,hahaha

CikYaya ~ Macam je la kan yaya? kih3, tpi tak menarik sbnrnya..pa ak ckp ni,hahaha

BUNDA a.k.a KN said...

tawaran hebat ni...mesti ramai yg berminat..

aizamia3 said...

psstt: akak nak tapi bagi masa boleh, buat masa ni akak agak sibuk dan rasanya belum terfikir nak design macam mana.. :(
reserve satu utk akak boleh.. hikhikhik.. ;)

caliph shuriken said...

sy pun minat *ok, gurau jaa ;p

*sy rasa better awk wt kt adik azie munge2 awk tu dulu.. dia tgh excited ribu2 lemon tu, hikk...

Nana Liena said...

saya tertarik nak juga..benda free kak siapa mahu tolak..hihi..tapi.. bila difikirkan saya ni banyak songeh sangat..haha..jadi saya tolak..bagi peluang kat orang lain la..lol.. ^^ sya ska buat sendiri..hehe..tapi saya suka tgk hasil kak lana..cantik2 belaka..

Encik H said...

kalau aku nak request jugak boleh tak Lana? hehehe

aku nak kaler merah+biru..ala2 stencil..kira nampak tapi tak nampak sangat..and comot..

Tinta Lana said...

BUNDA ~ Tak ramai bunda.. :)

Aizamia ~ Selagi tawaran masih terbuka, masih ada peluang kak ai,hehehe

Caliph ~ Tu la, dah bukan beribu, berjuta2 lemon dah tu,hik3. InsyaAllah..

Nana ~ Banyak songeh pun takpa nana, baru ada thrill, eceh,hahaha.

EncikH ~ InsyaAllah.. ak rasa ak fokus dulu pda yg belum pernah aku buat lagi.

Cik Pensil said...

pensil baru baca entri ni >_<
pensil emel akak eh, nanti check ;D

lynndamya said...

simple but nice, dear (n_n)

Powered by Blogger.