RSS Feed

Header Blog Percuma (Result)

34

July 20, 2013 by

Header Blog Percuma

26 Jun haritu, saya ada buka tawaran untuk yang benar2 berminat.
Jadi, berdasarkan komen dan e-mel, ada 9 blogger kesemuanya.

Blogger:
1. Noh Kodiang
2. Mr. Copy Paste
3. Mohd PK
4. Nurdani
5. Azie
6. Capital H
7. Cik Pensil
8. Mira
9. Aizamia

tempahan header, order header blog, header untuk blog,

Just nak inform, saya baru saja nak memulakannya. Sabar jelah..hehehe.
Cara saya, saya tidak ikut susunan..bergantung pada masa yang ada, mood dan idea.

Mohon kerjasama yang baik dari anda. Jika saya bertanya dan berkongsi pendapat, diharapkan anda juga boleh melakukan perkara yang sama. Itu sahaja, terima kasih ya :)


34 comments »

caliph shuriken said...

x sabar nk tgk design2 baru x lama lagi ^^

Azie Namico said...

Salam lana....x sangka nama kita tersenarai
terima kasih lana....apa yg datang dari awk semua nya meletopps...I love u

Norhasniza Khalid said...

hihi.. untunglah mereka .. tahniah ye

Cik Pensil said...

eh, ada jugak. hehe

terima kasih banyak2 kak ;)

Tetamu Istimewa said...

Wah, hebat ni. Tak sabar nak tunggu dan nak terjah ke blog tu nanti.

ary_lee said...

xsabar nk tgok hasil kerja cik Lana kita^^

S.K.A said...

sy xde pn dlam list?? :P he3..thniah bt diorg

Mohd Pk said...

thanx....
slmt berpuasa& siap2 nak raya pulak kita niii..udah 12 Ramadan.

azman Arsad said...

wah untunglah 9 orang tu dapat header blog percuma dari lana..

nurdani said...

weeee...excited nak tengok hasil nanti

Sally Yatiey said...

tahniah buat 9 orang blogger tersebut..

Umi Nazrah said...

tahniah utk semua. demi sebuah blog :)

Chic Na said...

alaa xtau pun.. mohon tambah cikna yg ke-10.. cikna nak tempah.. nak tukar header baru jugak..

Ayie Abas said...

assalamualaikum..lana :)

bole tahan ramai..jenuh jgak nak siapkan semuanya...lana boleh! :)

Waalid Al-Marbawi said...

tak sabar nak tengok hasilnye nanti..hehe..:)

semoga dipermudahkan ye Lana...

fyna said...

waaaaa.. mesti lawa2 kan header dear tue.

kopi pasta said...

tersentap 5 saat kerana merasakan diri ni tidak memberikan kerjasama dgn baik. hahaha maafkan daku.

krole said...

halamaks...untungnya diaorang...dpt header percuma~

aizamia3 said...

Wah... akak yg last sekali... takpe lana.. lambat2 pun takpe.. akak belum ada idea menarik lg..

Wirda Amir said...

tahniah kepada yg terpilih tu...mereka ni mesti bukan org yg cerewet....

Tinta Lana said...

Caliph ~ Saya baru nak mula awk.. lambat lgi rasanya ^^

Azie ~ Wa'alaikumusalam zie. Meletopss la sgt,huhu.. love u too.. >_<

Hasniza ~ Saya rsa saya yg lagi beruntung ma, heh2, leh asah skill.

Tinta Lana said...

CikPensil ~ Kan fisha dah hantar emel..hehe, sama2 syg :)

T.I ~ Terjah sekarang pun boleh helmi.

AryLee ~ Huhu, lambat lagi siapnya pun (T__T)

Tinta Lana said...

SKA ~ hhehehe, sebab tak memenuhi syarat, tak ada la jawabnya fais,hehehe

Mohd PK ~ Selamat berpuasa..aah, kejap beno rasa.

Azman ~ Untung lagi lana :D

Tinta Lana said...

Nurdani ~ Tak tau la apa jadi nanti..

Sally ~ :)

Umi ~ Demi sebuah blog..wow..hehehe :)

Tinta Lana said...

CikNa ~ Cikna dah terlepas. Ha, tempah la cikna, hehehe.

Ayie ~ Wa'alaikumusalam, insyaAllah dgn izinNYA, lana boleh! ^_^

Waalid ~ Ameen..hehe, terima kasih waalid :)

Tinta Lana said...

Fyna ~ Tak tahu fyna, lain org lain tastenya. Tak lawa takpa,heh3.

Kopi ~ Rasakan,hahaha. Tak lah, ko ni tak habis2 minta maaf. Memang ini cara ak berurusan la kopi..dah2 la tu,hahaha

Krole ~ kemaheng halamaks nya krole.

Tinta Lana said...

Aizamia ~ Akak, saya buat tak ikut turutan nombor diatas. Mana yg ada idea dlm kepala, saya proceed dulu. Takpa, saya tunggu je akak send detailsnya :)

Wirda ~ Saya tak risau soal cerewet kak wirda, yg saya risaukan, ada yang malu2.

nur lyla said...

hihi.. sama.. teringin nk tngok hasil design dri lana..

sha (chirp chirp) said...

alaaa terlepas pulak. nk jugak huhuh :P

baby comel said...

nampaknya kita dah terlepas pesawat ni.. xde rezeki la nampaknya kita. haaa, tahniah mereka yg 9 tu =)

Aida Ismail said...

Wahh nanti buat entri k. Nak tengok header lana buat. ^^

||aLeaSaRa|| said...

wah tahniah untuk diorang semua.kak lea dah tengok header fais@ska....comel je he3..

ieta said...

lorh... tak perasan... pasti sumenye cantik2 dan hebat2 belaka :)

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah kpd mereka semua....tak sabar nak tgk hasilnya nanti... :)

Powered by Blogger.