RSS Feed

Kad Raya

32

August 7, 2013 by

Sejak jadi blogger, merasa balik momen mendapat kiriman kad raya.
Terima kasih pada yang mengirimnya.. :)

Kad raya kiriman blogger Caliph Shuriken, Apai dan Aisya

Caliph saya kenal sejak tahun pertama berblogging. Kejapnya masa berlalu. 
Apai pula, sejak dari tahun lepas. Salah seorang member Fantastic Four. Rindu zaman fantastik. Sekarang ini, masing2 sibuk menyelamatkan dunia, muehehe.
Dan Aisya, tahun ini baru saya lebih kerap mengunjungi blognya. Handmade card, memang kena banyak bersabar nak buat :)

Pengirimnya Shida, Lynndamya dan Nurdani.

Siapa yang mengenali blogger Shida, pasti setuju kalau saya katakan dia seorang pemurah. Right? :)
Lynndamya, sangat2 kreatif orangnya. Daripada melukis, handmade craft, doodles, packaging design, photo manipulation pun dia reti buat. Semua boleh.
Dan Nurdani, antara pelukis ilustrasi yang punya identiti sendiri. Sticker dah selamat guna dah dani ^^

Yang tahun lepas pun saya simpan lagi..


Kita mungkin tidak pernah bertentang mata, tapi saya percaya doa kita didengari olehNYA.
Semoga hidup kita, amalan kita diberkati olehNYA.


32 comments »

Sally Yatiey said...

banyaknyaaaa kad raya ;) Selamat hari raya kak lana :D

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahhhbestnyerr,,banyaknyer kad raya...Akak juz dapat kad raya digital...hehe...
Salam Aidilfitri..maaf zahir batin...

Noh Abdul Hadi said...

ko kenal aku sejak bila ek...kekeke...aku da lupa la...

muja said...

selamat hari raya jugak :D

Hanif Idrus said...

Salam Hari raya Aidilfitri untuk awak

baby comel said...

bestnya dapat kad raya lana :)

Bahrain Ramlan said...

wau, banyaknya kad raya dapat..BTW, selamat Hari raya!

ainil fazieda said...

bestnya dpt kad raya :P Btw , Selamat Hari Raya Aidilfitri ^^

Ayie Abas said...

assalamualaikum...lana

salam 1 syawal 1434H :)

memang seronok dpt kad hari raya dari kengkawan wlu skrg ni mcm2 aplikasi ada utk buat ucapan slmt hari raya...fbnya laa...sms dll tapi kad raya tetap beri kesan lebih dlm di hati kn lana :)

slmt hari raya lana...:)

Lan Bingka said...

Takde kad raya tahun ni..huhu

ary_lee said...

^^

Lana,ary nak beRaya rumah lana tahun ni boleh?

Azie Namico said...

Wahhh...meriah raya lana...byk dapat kad raya...selamat hari raya...azie x sempat nak kirim kad..hehehe

the malay male said...

sampai ada blogger yg tempah khas kad raya untuk pembaca mereka tu...fuhhhh, hebat2 diaorg ni

Chuu Muqhlis said...

byknye kad raya lana!

Teena Tna said...

Wah, banyaknya kad raya, tahun Teena tak dapat satu pun. Huhu

Selamat Hari Raya kak...maaf kalau ada komen Teena yang buat akak terguris hati

Nong Andy said...

Yang gambar bulan tu.. mcm last yr punya.

Hehe..


Nong Andy

caliph shuriken said...

wahh, byk kad raya awk dapat ^^

salam aidilfitri semua kt sini...

S.K.A said...

mak aih..bnyaknya =) thun dpan nk kad raya dr kak Lana la pula..he3

Dzureen Darwis said...

Wah manyaknya kad raya

Nurul Farahizzati said...

banyaknya!! jeles toq.. aku dapat drpd aisya je.. hehe..

Tinta Lana said...

Sally ~ 6 keping je syg yang :D

Hazlina ~ Dapat juga tu kak lina..

Noh ~ Urm..ak pun dah lupa,hahaha. Rasa macam dah lama juga.

Tinta Lana said...

Muja ~ Ya muja :D

Hanif ~ Tq Hanif :)

Baby ~ Best baby, teringat zaman dolu2, time sms,emel takda lagi. Excited giler time bukak sampul,ekekeke

Tinta Lana said...

Bahrain ~ Selamat hari raya juga! :)

Ainil ~ hehe, salam aidilfitri ainil ^^

Ayie ~ Wa'alaikumusalam ayie. Wah, semangat ayie, 1 syawal pun maintain berblog ya :) Ya ayie, feeling dpt kad raya ni lain :)

Tinta Lana said...

Lan ~ Takda kad raya takpa, jangan tak beraya,hik3

Ary ~ Aiyakkkk (T__T) hahaha

Azie ~ Tak meriah raya lana tahun ni azie..Allah saja tahu,hehe.

Tinta Lana said...

TMM ~ Itulah..memang hebat2 diorang ni.

Chuu ~ 6 keping je chuu.

Teena ~ Tak dapat kad raya pun takpa, janji boleh beraya :D

Tinta Lana said...

Nong ~ Aah..akak punya..saya simpan lagi,hehe

Caliph ~ 6 keping je awk ^^

SKA ~ erkk,hehe,insyaAllah :)

Tinta Lana said...

Zureen ~ :)

Zizie ~ Jadila tu, dapat juga :)

aisya said...

sy baru dapat kad raya lg semalam.. hehe.. abg posmen ni smpai hati simpan kad sy lama2. hehe

||aLeaSaRa|| said...

wah banyaknya lana...

kak lea baru dapat sekeping hati dah gumbira he3...tahun depan kalau panjang usia dan murah rezeki,nak kad raya dari lana pulak tau..tau..tau...ngeeee...

Cik Yaya said...

beshnyer.dpt bnyk kad raya..ye..
comei2 plak tu sume ^_^

lynndamya said...

hey pujia-pujian sangat di situ kau nih, segan aku, chewahh..anyway terima kasih sudi mention aku di blog kau..terharu lah, mmuahhhh ! hahaha >_<

Shida Radzuan said...

thanks lana sebab sudi bt entri kad ni dan juga cover kad raya shida tahun tq sgt2 :)

Powered by Blogger.