RSS Feed

Pengalaman bekerja sepenuh masa

32

August 4, 2011 by

Pengalaman lana bekerja sepenuh masa?? Agak menyeronokkan! Biarpun kehausan,hehehe. Alhamdulillah..dengan izinNya, hari pertama berkerja sepenuh masa hari ni, bermula pukul 10pg-9mlm, segalanya dilalui dengan mudah sekali ^__^

Tadi berbuka..hanya menjamu selera dengan setin air soya..dan sebotol mineral. Balik rumah, dah pukul 10 malam..lagi tak lalu makan nasi..akhirnya..minum secawan teh panas..jadi kini, perutku sekembong2nya dengan air! Hahaahaha.

Oh ya..musim berblog sampai lebam nampaknya terhenti sementara..tak tahu sampai bila. Tetiba rasa rindu pulak..memang blogwalking sampai lebam ni mendatangkan 'lebam berganda2', tapi tak tahulah..hati ni rasa seronok bila dapat beramah mesra.. walaupun kita semua tak pernah berjumpa dialam nyata.

Akhir kata, sebelum tido kuak lentang,ahahaha, lana nak wish kat korang semua, all the best..tak kira dunia maya..or dunia nyata. Lana sekali lagi, minta maaf..tak terbalas semua..bukan sahaja kat komen, malah kat shoutbox..tapi insyaAllah..korang semua tetap dihati..dah start jiwang dah,hahaha. Seriously, rindu la wehh T__T

Oh ya, sebelum lupa..terima kasih banyak pada yang tinggalkan komen di entry2 ini:

dan entry2 sebelumnya..tak lupa pada silent reader..pada penjejak shoutbox setia. Terima kasih tak terhingga..Maaf tak sebut nama, takut tak berlaku adil, atau ada yang terkecil hati pula ^__^

Sekian..Salam Ramadhan.



32 comments »

Khairil said...

kerja kerja juga...kesihatan kena jaga ye...selamat menjalani cabaran di bulan ramadhan ini...

harrazdani said...

berbuka ngan air jer hari ni lana...sian...nanti sahur makan nasi plak yer.

caliph shuriken said...

kcian dia.. jaga kesehatan baik2 ok ^^

Bro ahmad said...

tidur yang cukup2 lana,sian keje..penatkan..bro keje petang tadi, selamat berpuasa.....:)

ArulchelseA said...

kesian jugak..tp aku pun keja sapu smpah kt kedai dari pg sampa tutup kdai..kih kih kih..

alif haris said...

pengalaman itu berharga :)

terima kasih lana :)
mesti penat kan kerja .. nite ^^

ArulchelseA said...

ala kesiannye..roti mahal ek.. tk pe de masa sy blanje la mkn roti tu..leh buka sama2... :)

NA said...

Panjangnya waktu kerja. Takpelah nanti ada masa melawat balik yer blog Wina :)

-wina1979-

delarocha said...

dah besar, berbuka ala kadar pun dah mencukupi

zoe said...

awak kerja ape yer? hehehe, habis la pasni makin kurus.. ! :)

syaz@rozelt said...

tahniah lana..bjaye hbskn keje full tuk semalam..keje dekat kedai bakeri kan??dulu penah ada pengalaman keje dkt mcd time bulan posa..penat x hengat..saba je la..be tough n time bbuka jgn la minum air soya je..mkn jugak k..haha..jgkit jewang lana..dushhh..

Yutaka Mushimura said...

sila makan nasi pulak...tak pun spegety....okeh:)

abghani said...

kenapa tk makan roti

Fathiah Hamim said...

huhu memang perit keje full time bila puasa. tapi takpe dugaan. be strong kak! =)

t a u f i k said...

best je dah dapat keje.. tak sabar nak dapat posting n terus mengajar. boring duduk rumah tanam anggur.

iPai said...

hee, jangan rindu saya ye liana !! heheh

taliff said...

Memang kerja bulan ramadhan adalah saat yang mencabar~~~

Cik Azizah said...

keje bualn ramadhan penat. tapi hadapi dgn tabah. jaga ksihatan baik2 tau.

~ Cik Azz ~ said...

Masuk pukul 10 pagi sampai pukul 9 malam..?

Teringat masa kerja kat butik dulu.. Masuk pukul 10 pagi sampai pukul 7 malam.. Sepatutnya sampai pukul 10 malam jugak tapi disebabkan takut balik sorang2, mintak balik awal..

Takpe la dapat gaji ciput asalkan selamat sampai rumah... huhuhu..

Bro ahmad said...

kerja kuat lana nie..selamat istirehat yea..salam ramadhan...:)

Mohd Izzar said...

all the best jgk lana..

Wanie said...

hehe..lana, patut tak nampak lame dah..pdhal baru bape hari je kan..:D
keje rajin2 ye..mesti penat ngan keje nak online lagi kan..

HAZWAN17 said...

sama la lana..balik kerja g tolong kat bazar..balik rumah g tarawih.. pastu xde selera nak makan...tp siang-siang lapa pulak

apik pehe said...

hehe..selamat bekerja

ifwat SAHAJA said...

pergh, hardworking ni ea.. hehe.. lau bukak pose ala kadar, nanti sahur bedal la betul2 pulak.. haha

iefwatsahaja.com

APAN said...

cam kejam je tu...lme tu keje...12 jam gak la kan.huhu...

lpas ni sunyi dah la blog aku.sorang membe dah x masuk.huhu....

ArulchelseA said...

slamt buka pose lana... kih kih.. aku taip kt sini je ni.. kih kih

ArulchelseA said...
This comment has been removed by the author.
alif haris said...

lana .. kamu menghilang kemana ?
puas merata sy cari .. hehe

ArulchelseA said...

dah cuti2 pun kena wat keja lain pulak kan.. kesian kt lana ni..meh aku tolong skit wat keja umah tu.. kih kih kih

iPai said...

rindu saya tak ? ngeh3 ..

amir aizat said...

safety first okay.hehe

Powered by Blogger.